Les classes a Brink

2 min

Bethesda ens porta un nou video de Brink que ens mostra les diferents classes de personatge que podem escollir al joc. Soldat, metge, enginyer o espia, qualsevol elecció a les mans adients, pot ser clau per obtenir la victòria.

Bethesda també confirma que l’existència de 4 paquets de descàrrega amb equipament i objectes de personalització, i que cada còpia del joc inclourà un codi per obtenir-ne un. Els noms d’aquests paquets són: Doom, Fallout, The Psycho i Specops. Curiosament, cada botiga de videojocs disposarà d'un únic tipus de codis, de manera que si volem aconseguir el paquet de Doom, haurem de comprar el joc a Game, si volem el de Fallout el podrem trobar a Gamestop, The Psycho estarà a l’FNAC i Specops a altre botigues especialitzades.

Doom inclou un tatuatge ”Hellspawn”, 2 dissenys de metralletes Bulpdaun, dos samarretes de dissenys exclusius i dos gorres amb el logotip de “Doom”.

El segon paquet inclou un tatuatge corporal “Vault 101”, dos dissenys de metralletes CARB-9, dos samarretes exclusives i dos gorres. Tot amb l’estètica del popular joc de rol, Fallaout 3.

The Psycho té una arma exclusiva, el revòlver "Caesar", a més de dos silenciadors, el tatuatge “Tortured Soul” i una màscara de combat.

Per acabar, Specops incorpora la pistola automàtica “Hockler”, la mira telescòpica “Greeneye”, el tatuatge Dogtag i la màscara “Sloani”

Brink estarà disponible a les botigues a partir del 20 de maig a les plataformes PC, PlayStation3 i Xbox 360. Comenta-ho al fòrum:

stats