Una caràtula especial i un pòster per a les reserves d’Ocarina of Time 3D

1 min

Nintendo ha decidit obsequiar tots aquells que reservin el joc The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D per a Nintendo 3DS ambuna caixa especial del joc amb una caràtula daurada i un exclusiu pòster de mida A2.

Recordem que el joc és un remake de The Legend of Zelda: Ocarina of Time que va aparèixer originalment per a Nintendo 64. Aquesta edició però, comptarà amb diverses millores, com per exemple una actualització de l’apartat gràfic, l’ús de les tres dimensions, la possibilitat de jugar en doble pantalla o també el l'ús del giroscopi que incorpora la Nintendo 3DS per a que puguem al nostre voltant.

Si voleu conèixer més detalls sobre les nova aventura de Link, Epona i companyia, podeu consultar les notícies que ja hem anat publicant a AraVaDeJocs, com per exemple un vídeo amb un fragment d’una partida real, una comparativa entre la versió normal i la versió Master Quest, que, a més del joc, inclou també una galeria d'imatges.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D sortirà a la venda el proper dia 17 de juny. Segons la nota de premsa que ha publicat Nintendo Espanya, les reserves només es podran fer als principals punts de venda de l'Estat fins que se n'exhaureixin les existències.

Comenta-ho al fòrum

stats