La botiga virtual de 3DS disponible el 7 de juny [ACTUALITZADA]

2 min

Nintendo ha anunciat que una de les aplicacions més esperades pels compradors de la nova portàtil Nintendo 3DS, l'eShop -la botiga en línia-, començarà a funcionar a partir del set de juny.

Recordem que, inicialment, la companyia japonesa s'havia compromès a activar l'eShop durant el mes de maig. Malauradament, no serà així i, tant els estatunidencs com els europeus haurem d'esperar fins al proper mes de juny per tal poder actualitzar el firmware del dispositiu portàtil.

Després de fer-ho podrem accedir a aquesta prestació i també podrem començar a utilitzar el navegador web que inclou la portàtil. Els japonesos podran gaudir de l'actualització un dia abans, el sis de juny.

En aquest sentit, The Magic Box ha publicat una traducció d'un article de la revista japonesa Famitsu. En aquesta notícia s'hi detallen alguns dels primers títols que es podrien trobar a la botiga virtual del Japó. Quedem a l'espera d'una confirmació oficial de la notícia per part de Nintendo. Reproduïm la llista dels continguts filtrats de Famitsu filtrats per The Magic Box a continuació:

  • 3DS Ware: Rockman Dash 3 Prologue (200 yen),Petitcom (800 yen)
  • Un importador de continguts de DSi Ware a 3DS
  • Clàssicss 3DS 3D - Excitebike, Legend of Zelda y Xevious
  • Consola Virtual GameBoy - Ikari no Yousai, Phantasm
  • Consola Virtual Game Gear - Sonic & Tails 2, Sonic Drift 2, Dragon Crystal, Columns
  • Consola Virtual GameBoy Color - Super Mario Land, The Legend of Zelda DX (demostració)
  • Consola Virtual PC Engine - Amb jocs encara per anunciar
  • Demos - 3D Video Player, Canal 3D Game Trailer/Previews, Fuji TV y Nippon TV Previews.

ACTUALITZACIÓ: En el moment de redactar la notícia ens havíem basat en diverses fonts europees que ja disposaven de la nota de premsa de Nintendo. Nintendo a Espanya fa ben poca estona que ha enviat aquest mateix comunicat, amb la qual cosa la data de llançament queda més que confirmada de manera oficial.

Comenta-ho al fòrum.

stats