Xenoblade Chronicles avança la seva sortida a Europa

1 min

Xenoblade Chronicles sortirà finalment a Europa dues setmanes abans del que estava previst, ja que arribarà el 19 d'agost per a Nintendo Wii.

Xenoblade Chronicles ha estat reconegut per la crítica japonesa, com un dels RPG més bons i extensos de l'actual generació, cosa que podrem comprovar a Europa una mica abans del que estava previst. També es pot aconseguir una edició especial que inclou el joc Xenoblade Chronicles i un comandament clàssic Pro vermell per als que reservin el joc amb antelació, tal com vam anunciar a Vadejocs anteriorment.

Aquesta aventura ens transporta a les terres de Bionis i Mechonis, anomenades així en referència als éssers que hi habiten, en el cas de Bionis hi habiten éssers vius, i a Mechonis éssers mecànics. En realitat, les terres que es fa esment són els cossos inerts de dues deïtats que estaven permanentment en lluita, i una eternitat després de la seva mort les relacions de les criatures de cada territori no passen pel seu millor moment.

El joc dura aproximadament cent hores, i tots els paratges que es veuen a l'horitzó són visitables pel jugador, fet que proporciona una sensació de llibertat i ganes d'explorar-ho tot durant les missions.

Comenta-ho al fòrum

stats