#XboxReveal: Microsoft anuncia la presentació de la seva aposta de nova generació

1 min

"Aquest proper dimarts 21 de maig serà per a Microsoft una data important que marcarà el començament d'una nova generació de jocs, televisió i entreteniment. Estem encantats d'obrir el teló i revelar en què hem estat treballant". Així ho ha assegurat al seu web personal Larry HrybLarry Hryb, més conegut pel seu gamertag Major Nelson, Director de Programació per a la xarxa de jocs de la companyia amb seu a Redmond, una de les cares més visibles i populars de l'equip Xbox i un dels responsables de la creació d'Xbox, Kinect i Xbox LIVE.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

Segons Hryb, el 21 de maig Microsoft celebrarà una conferència de premsa especial al campus d'Xbox, un esdeveniment que es podrà seguir online en streaming a través d'Xbox.com i Xbox LIVE i que als Estats Units i el Canadà serà també retransmès per Spike TV. Sembla clar que probablement es tractarà de la presentació de la molt esperada successora d'Xbox 360, però de moment només sabem que l'acte -que tindrà lloc gairebé tres setmanes abans que l'Electronic Entertainment Expo de Los Angeles- se centrarà en el futur de la plataforma domèstica de videojocs de Microsoft.

Per descomptat, seguirem atents a qualsevol novetat sobre l'acte de Microsoft i quan arribi el moment el cobrirem en directe.

stats