Vídeos dels llançaments per a Nintendo 3DS [E3]

4 min

Els usuaris de Nintendo 3DS també esperaven aquest E3 amb moltes ganes de conèixer quins són els jocs que arribaran en breu per a la portàtil, i és que el catàleg de sortida no va ser massa extens.En aquest sentit, la companyia japonesa ha donat més detalls sobre alguns jocs que ja es coneixien i també ha començat a ensenyar-ne de nous a través de diversos vídeos que s’han presentat de forma oficial. La nostra intenció, a través d’aquest article, es la de recopilar tots aquests tràilers i oferir-vos-els per tal que en gaudiu.

Per a començar us presentem el vídeo sobre les noves aventures del lampista més famós, en un joc que s'anomenarà senzillamentSuper Mario. Segons els seus creadors, serà una barreja entre Super Mario 64 i els dos Super Mario Galaxy, combinant el millor dels tres jocs. A més, com ja es podia deduir pel logotip, en aquesta nova entrega Mario recupera la disfressa d’ós rentador que ja va utilitzar a Super Mario Bros. 3 per a la consola NES. Com podreu veure, l’apartat gràfic no té res a envejar dels seus “germans grans”. Super Mario té prevista la seva sortida a finals de 2011.

Sense deixar de parlar de la mascota de Nintendo, us oferim ara el tràiler oficial de Paper Mario. No deixarà de ser curiós jugar en tres dimensions a un joc que va néixer amb la filosofia de traslladar les dues dimensions a un entorn tridimensional. És per això que, mentre que els personatges no gaudeixen de profunditat, sí que la presenten els escenaris. El cas és que la saga ha gaudit de molta acceptació per part dels usuaris, principalment per la seva combinació d’elements dels jocs més tradicionals de Mario amb certs tocs de rol, tot incorporant combats per torns o un sistema d’increment de nivells. El joc encara no té una data de llançament definitiva.

Una altra de les incursions que en Mario i companyia van realitzar en altres gèneres, en aquest cas el de la conducció, va provocar el naixement d’una saga que també ha gaudit de molt de prestigi al llarg de les successives entregues: Super Mario Kart. Com no podia ser d’altra manera, un nou joc de la saga arribarà per a Nintendo 3DS i, entre d’altres detalls hem pogut comprovar que arribarà amb algunes novetats sota el braç. Per exemple, podrem fer ús d’una ala delta per a salvar grans distàncies i també hi haurà parts d’alguns circuits que seran subaquàtiques. Els motors començaran a escalfar-se de cara a finals de 2011.

Ha arribat el moment que en Mario cedeixi tot el protagonisme al seu germà, en Luigi. El pobre sempre havia hagut d’exercir de secundari en totes les aventures d’en Mario, però això va canviar amb Luigi’s Mansion, un joc per a GameCube en què, armats amb una aspiradora, havíem de dedicar-nos a exterminar tots els fantasmes d’una vella mansió victoriana. El cas és que el joc potser no va estar a l’alçada de les millors superproduccions d’en Mario, però si que va deixar molt bon gust de boca entre els usuaris. Tant és així que Nintendo ha decidit convertir-lo en una franquícia i han presentat Luigi’s Mansion 2, una aventura creada exclusivament per a Nintendo 3DS. Aquest joc també podria arribar cap a finals del darrer trimestre de l’any.

Deixem tranquils per un moment els dos germans més famosos de Nintendo i centrem-nos ara en altres personatges que gaudeixen de tanta o més estima que ells. Un d’aquests és, indubtablement, en Link, el protagonista de la saga The Legend of Zelda. El remake d’Ocarina of Time en tres dimensions arribarà el 17 de juny, és a dir, d’aquí a una mica més d’una setmana però, tot i així, des de Nintendo no s’han pogut estar de presentar un nou tràiler.

Un altre dels personatges que va tenir una molt bona acollida quan va debutar a és en Pit, l’àngel protagonista de Kid Icarus. En aquesta ocasió arriba una mica més crescudet i protagonitzarà Kid Icarus: Uprising, una història molt més frenètica que aprofitarà al màxim les possibilitats de la Nintendo 3DS, com per exemple les tres dimensions o el giroscopi. Kid Icarus: Uprising també forma part de la llista de jocs que apareixeran a les acaballes de l’any.

En el següent tràiler hi podrem veure imatges d’un joc que combina simulació i estratègia i que també mou a un bon grapat de seguidors. Es tracta d’Animal Crossing que debutarà en tres dimensions. Així, controlar el nostre personatge ens resultarà molt més senzill i creïble...sí això és possible en un món en què vivim envoltats d’animals antropomòrfics com guineus, óssos o gats. La mecànica, però, no variarà massa respecte les anteriors entregues i haurem de dedicar-nos a realitzar tota mena d’encàrrecs per tal de donar un cop de mà als nostres veïns i també extreure’n algunes recompenses.

Un altre retorn esperat serà el del retorn d’en Fox McCloud i la resta de la seva tropa al remake de Star Fox 64.En el transcurs de l’E3 també han llançat un vídeo de presentació on podem comprovar com li han fet un rentat de cara millorant-ne els gràfics, han implementat un nou sistema de control alternatiu i també nous modes de jocs entre els quals hi ha un multijugador per a competir amb els nostres amics.

I per acabar us deixem amb un vídeo on hi podreu veure d’altres pesos pesants que arribaran, alguns més aviat i d’altres més tard, a la nova consola portàtil de Nintendo. Entre d’altres hi podreu veure imatges de Resident Evil: Revelations, Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games, Tetris, Ace Combat 3D o Driver Renegade.

Comenta-ho al fòrum

stats