Vídeos de Skyward Sword i del nou Zelda per a Wii U [E3]

2 min

Realment podríem dir que els seguidors de la saga The Legend of Zelda estan d’enhorabona amb les presentacions que està fent Nintendo a l’E3 de Los Angeles.

Per a començar, la companyia japonesa va donar el tret de sortida de la seva conferència amb un petit concert i un vídeo recopilatori de tots els jocs de la saga apareguts fins ara. I no n’hi ha per a menys, ja que The Legend of Zelda enguany celebra el seu vint-i-cinquè aniversari.

Per tal de commemorar aquesta efemèride, Nintendo va realitzar diversos anuncis, com per exemple que els usuaris de Nintendo 3DS, a partir de setembre, podran descarregar-se gratuïtament The Legend of Zelda: The Four Swords, un joc aparegut originalment per a Game Cube, a banda de recordar que queda ben poc per a la sortida de Ocarina of Time 3D.

Però bé, les imatges més esperades per tots els usuaris de Wii eren aquelles relatives a The Legend of Zelda: Skyward Sword, i Nintendo no ha decebut. A banda d’un nou vídeo de llançament també s’han pogut veure imatges d’una partida real.

Si a Wind Waker els oceans tenien una importància cabdal, sembla que, en aquesta ocasió serà el cel qui jugarà un paper imprescindible en la nova entrega de la saga. En el tràiler oficial que us adjuntem a continuació podrem veure com en Link i els seus companys viuen en unes illes flotants i es desplacen controlant grans ocells.

En el següent vídeo que us presentem, podem veure un fragment d’una entrevista de la web GameTrailers a en Nate Bihldorff, un productor de Nintendo America. A banda d’anar-nos comentant diversos aspectes del joc i de la importància que tindran les escenes en què controlarem aquestes immenses aus, també podem veure fragments d’una partida real.

A més, durant el vídeo de presentació de Wii U, també van aparèixer, de forma fugaç, algunes imatges en moviment de la que serà la nova entrega de les aventures d’en Link per a la nova consola de Nintendo. Doncs bé, aquesta matinada la companyia japonesa ha volgut mostrar als assistents a l’E3 alguns vídeos amb imatges d’aquesta nova entrega i fins, i tot, alguns periodistes hi han pogut jugar.

The Legend of Zelda: Skyward Sword té prevista la seva sortida per a aquest mateix Nadal. En canvi, haurem d’esperar que Nintendo ens proporcioni més detalls sobre la nova entrega de la saga exclusiva per a Wii U.

Comenta-ho al fòrum

stats