Vídeos ingame de PS3 i Xbox 360 en la presentació de Wii U [E3]

2 min

El president de Nintendo America, Reggie Films-Aime, ha confirmat en una entrevista al portal GameTrailers que la majoria d’escenes ingame de jocs com Batman: Arkham Asylum o Darksiders 2, per esmentar-ne només un parell, que es van veure a la presentació de Wii U corresponen a les versions de PlayStation 3 i Xbox 360.

Films-Aime ha volgut excusar-se d'una decisió que, per a molts, podria resultar injustificable assegurant que encara falta un any pel llançament de Wii U i que, per tant, seria impossible que les companyies haguessin pogut avançar tant en el desenvolupament d’aquests o altres jocs en la seva versió per a la nova consola de Nintendo. Podreu veure aquestes declaracions -en anglès- de Reggie Films-Aime en el següent vídeo. Les trobareu a partir del minut 4:33.

Malgrat tot, veient les especificacions tècniques de la consola res fa pensar que no sigui capaç de moure jocs amb una potència gràfica similar als que podríem trobar a PlayStation 3 o Xbox 360. Per posar un exemple, les poques imatges que s’han pogut veure del nova entrega de la saga Zelda exclusiva per a Wii U mostren un nivell molt alt. Un altre exemple el trobem en aquest vídeo demostratiu que es va poder veure ahir a la conferència.

En definitiva, ens tocarà esperar que les companyies externes a Nintendo comencin a presentar-nos les versions dels seus jocs per a Wii U per tal de comprovar si realment la nova consola està a l’alçada de les expectatives i si serà capaç de satisfer les expectatives dels usuaris.

Comenta-ho al fòrum

stats