Vídeo de la versió de demostració completa d'XCOM

1 min

Lluny queda l'E3 2011, celebrat el juny passat, però tot i el temps passat, 2kgames ha publicat el vídeo de la versió demostració que hi havia a la fira E3, amb explicacions de Jordan Thomas, el director de narrativa d'XCOM.

Ambientat a l'època en que Kennedy era president dels Estats Units d'Amèrica, atacs selectius d'alienígenes feien entrar en acció a un grup secret preparat per fer front aquesta amenaça. Nosaltres som el líder d'aquest grup, i com a tal haurem de lluitar contra allò que no coneixem ni entenem, tot capturant la tecnologia alienígena per intentar que els científics humans puguin aprendre alguna cosa de l'enemic.

Durant els combats, podrem fer servir la tecnologia alienígena en contra seva, i també entrar en un mode tàctic per visualitzar quines sortides tenim, com trencar les defenses enemigues, decidir cap a on moure als nostres companys i en definitiva, valorar quina és la millor opció en cada moment, gràcies al temps ralentitzat que ofereix aquest estat del personatge.

Combats espectaculars, terraformació del nostre propi planeta, cert gust per allò desconegut i la sensació de que la humanitat no té res a pelar, XCOM no podria transmetre sensacions més encertades.

Comenta-ho al fòrum

stats