Vídeo de la trajectòria d'en Sonic

1 min

Sega ha publicat un vídeo que repassa la trajectòria, a grans trets, de la seva mascota blava a través d'aquests vint anys d'història.

Al vídeo hi aparèixen jocs com Sonic 1, Sonic 2, Sonic CD, Sonic 3, els Adventures, Sonic the Hedgehog 2006 per a Xbox 360 i PlayStation 3, Sonic and The Secret Rings que va aparèixer a Wii, Sonic Unleashed a totes les plataformes, i Sonic Colours, a Wii i DS. Al final del vídeo apareixen noves escenes de Sonic Generations, com a punt final al repàs històric.

En aquest repàs històric hi manquen alguns jocs, com Sonic Chaos de Master System, Sonic & Knucles de Megadrive i Sonic and the Black Knight de Wii, juntament amb els jocs de GameGear o les aparicions de Sonic a jocs de pinball, de curses o d'Olimpiades. Tot i les mancances, el vídeo és un bon repàs per la història d'aquest heroi supersònic, nascut per fer front al 1991 a la mascota de Nintendo, en Mario, que en aquella època ja feia de les seves agafant bolets i arrancant naps per llançar-los als seus enemics.

Comenta-ho al fòrum

stats