Vídeo: Com es va fer el tràiler de Tomb Raider

2 min

Les aventures d’una de les exploradores més famoses, Lara Croft, gairebé sempre han aixecat passions entre molts dels afeccionats al món de l’oci electrònic. Ara bé, darrerament s’estava notant un cert estancament en les diferents entregues que anaven apareixent sobre la franquícia Tomb Raider.

És per això que Crystal Dinamics, responsables de Tomb Raider: Legend o Tomb Raider: Underworld, entre d’altres, han decidit plantejar un nou enfocament per a la saga. Per a aconseguir-ho han decidit remuntar-nos fins a l’època en què Lara Croft encara no havia viscut cap de les perilloses aventures que li deparava el destí i no era res més que una –a priori– fràgil i espantadissa adolescent.

Tal i com ja vam poder comprovar en l’espectacular Turning Point, el tràiler de presentació del nou Tomb Raider a l’E3 d’enguany, la nostre jove protagonista viurà un violent naufragi i es despertarà atrapada en una perillosa illa, envoltada de trampes i enemics que posaran en risc la seva vida de forma permanent. El joc ens donarà la possibilitat de com es va forjar la llegenda d’aquesta mítica cercatresors.

Davant la bona acollida que van tenir les primeres imatges de Lara Croft en moviment, des de Square Enix Ltd., han decidit publicar un vídeo on els integrants de Crystal Dinamics ens expliquen com va ser el procés de creació d’aquest tràiler.

Tomb Raider, que estarà disponible per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360, veurà la llum al llarg de 2012.

Comenta-ho al fòrum

stats