Vídeo introductori i tràiler de Black Rock Shooter

1 min

Black Rock Shooter és un videojoc de rol japonès, basat en un anime del mateix nom, que ja és tot un èxit al Japó després de la seva primera aparició l'any 2009.

A grans trets, a l'OVA original, una noia de nom Mato era transportada a una dimensió paral·lela on es trobava amb Black Rock Shooter, una altra noia força estranya que li brilla l'ull esquerre amb partícules de color blau, i va tota vestida de negre. Aleshores, Mato, per tal de buscar una amiga desapareguda del seu món originari poc abans que ella, decideix fusionar-se amb Black Rock Shooter i anar-la a cercar.

Al videojoc, la història es desenvolupa en una altra dimensió paral·lela, tot i que ens retrobem amb Black Rock Shooter i la seva arxienemiga, Dead Master, que també apareixia a l'OVA original.

Black Rock Shooter the Game, està anunciat pel proper vint-i-cinc d'agost al Japó per la consola PSP, i distribuït per Imageepoch. NIS America és la encarregada de distribuir-ho a Amèrica i Europa, tot i que sense cap data anunciada.

Introducció del joc:

Tràiler:

Comenta-ho al fòrum.

stats