Vídeo dels mercenaris a Diablo 3

1 min

Ha sortit a la llum un nou vídeo dedicat als personatges que ens acompanyaran durant la nostra aventura a través del Cel, i de l'Infern.

La tercera part d'aquesta franquícia, dedicada al rei de l'Infern i als seus germans, està previst que surti al mercat aquest 2011, però com va declarar el mateix Mike MorhaimeMike Morhaime, president de Blizzard, serà molt dificil veure el joc complet abans 2012. Tanmateix durant el proper estiu començarà la beta d'aquest videojoc.

Al vídeo, s'hi pot constatar la relació dels seguidors amb el nostre personatge i el control que podem exercir sobre ells, en aquesta entrega, per exemple, podrem triar nosaltres mateixos les habilitats i aparença física dels que al Diablo 2 es coneixien com "mercenaris". També hi ha varies classes de seguidor per triar segons ens vagi millor, una encantadora i un delinqüent, més orientats als atacs a distància, o un templari, més orientat al cos a cos.

Destaca també, que alguns objectes que poden portar els nostres seguidors tinguin la mateixa aparença que alguns objectes força coneguts que s'han vist al World of Warcraft, el joc de rol en línia de Blizzard, com per exemple l'aspecte general del templari, vist al conjunt del Valor dels guerrers o als guàrdies de les ciutats humanes, o el casc del criminal, en aquest cas portat pels lladregots del WoW en alguns equipaments.

Comenta-ho al fòrum.

stats