Vídeo del mode cooperatiu Corre! de F.E.A.R 3

1 min

Warner Bros. Interactive Entertainment ha fet públic un nou vídeo sobre la tercera entrega de la saga F.E.A.R, més concretament d’una de les modalitats en línia anomenada Corre!.

En aquest tipus de partida els jugadors hauran de cooperar estretament per tal d’obrir-se pas fins a un punt d’extracció. Al llarg de tot el camí s’hauran d’anar enfrontant als esbirros d’Alma i també a les forces d’Armacham, i tot plegat, mentre fugen del Mur de la Mort, que si atrapa a un sol jugador provocarà la derrota a tot l’equip.

A F.E.A.R 3, Alma tornarà a fer acte d’aparició, tot i que en aquesta ocasió, utilitzarem els seus fills, Point Man i Paxton Fettel, per a jugar a través del nou mode cooperatiu.

El joc està essent desenvolupat per Day 1 Studios, creadors del primer F.E.A.R, i compten amb la col·laboració de Monolith Studios. Inicialment, la sortida del joc estava prevista per al dia 24 de juny, però segons la nota de premsa que ha enviat la companyia distribuïdora, F.E.A.R 3 sortirà abans, durant aquest mateix mes de maig. Estarà disponible per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum.

stats