Vídeo d'Anarchy Reigns, en Jack torna [TGS 2011]

1 min

Un dels personatges més coneguts de Wii és en Jack, protagonista sanguinari de Madworld, que en aquesta ocasió tornarà a fer seu el lema de "jo no salvo a la gent, jo la mato" i participarà a Anarchy Reigns, un joc de clatellades que serà el successor espiritual de Madworld, aquesta vegada en color i alta definició.

Jack no estarà sol en aquesta aventura d'assassinats, ja que l'acompanyarà en Leo, un altre assassí que tot i seguir un altre camí, compartirà amb en Jack l'objectiu d'acabar amb un traïdor, però abans d'arribar fins a ell hauran d'anar pujant posicions, assassinant als sospitosos de col·laborar amb l'objectiu de la missió fins a atrapar-lo.

Altres personatges de Madworld tindran el seu paper dins d'Anarchy Reigns, com Baron, que era qui ens presentava les diferents proves al joc de Wii, o Mathilda, que comparteix model i veu amb l'antiga acompanyant de Baron.

Previst pel gener de 2012, Anarchy Reigns, l'últim projecte de Platinum Games, sortirà a la venda per a PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats