Vídeo cinematogràfic de Prototype 2

1 min

Activision ha publicat a través de Grametrailers, un nou vídeo de Prototype 2, aquesta vegada per explicar breument la història de la segona part desenvolupada altre cop per Radical Entertainment.

La història que se'ns presenta a Prototype 2 és el desenvolupament de la batalla entre James Heller i Alex Mercer, catorze mesos després dels esdeveniments ocorreguts a la primera part del joc. La acció ens situat a la ciutat de Nova York on part de la població s'ha vist afectada pel virus Blacklight, causant la mort en molts casos, però en altres transformant els éssers vius en versions evolucionades de si mateixos.

En Ken Rosman, cap de Radical Entertainment, ha parlat del joc al Comic Conference de San Diego amb les següents paraules:

"Sabem que els nostres fans han estat demanant saber quan podrien tenir a les seves mans el joc Prototype 2, i tot l'estudi està emocionat de finalment poder anunciar la data. També estem encantats de ser a un lloc on poder mostrar el joc directament als fans, sempre és gratificant veure les primeres reaccions sobre el que hem estat treballant durant els últims dos anys."

Previst pel vint-i-quatre d'abril del 2012, sortirà per a PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats