Vídeo sobre les armes d’El Senyor dels Anells - La Guerra del Nord

1 min

Segons sembla, des de Warner Bros. Interactive i Snowblind Studios, tenen previst anar-nos proporcionant informació sobre el nou joc d’El Senyor dels Anells amb comptagotes.

En aquesta ocasió, ens han fet arribar un vídeo on hi podrem veure diverses armes que utilitzarem a El Senyor dels Anells - La Guerra del Nord. Ara bé, a banda de l’arsenal disponible, també podrem donar un cop d’ull a alguns dels enemics més temibles als quals ens haurem d’enfrontar, entre els quals hi ha aranyes gegants i furiosos trolls.

L’encarregat de comentar les imatges és Ian Scott, dissenyador de combats de Snowblind Studios i, entre d’altres coses, ens explica quins són els objectius a l’hora de recrear aquestes armes: com aconseguir que tinguin els millors acabats possibles, que produeixin el màxim de mal als nostres rivals o també que encaixin perfectament en l’univers ideat per J.R.R Tolkien.

Si voleu veure més vídeos i conèixer més informació sobre La Guerra del Nord, ho trobareu tot a la notícia que fa uns dies vam publicar a AraVaDeJocs.El Senyor dels Anells - La Guerra del Nord estarà disponible per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360. La seva sortida està prevista per a aquest 2011 tot i que la data exacta encara està per confirmar.

Comenta-ho al fòrum.

stats