Ubisoft anuncia oficialment Assassin's Creed Revelations

2 min

Després de mostrar-nos diversos vídeos molt críptics a través de la pàgina que Assassin’s Creed té a Facebook, finalment Ubisoft acaba de publicar una nota on es comunica oficialment el llançament d’Assassin’s Creed Revelations, ens desvetllen alguns detalls del joc i ens ensenyen la primera imatge que podeu veure al final d'aquesta notícia.

En veure aquests vídeos, molts jugadors havien especulat sobre si es tractaria de l’esperat Assassin’s Creed 3 o si, al contrari, amb l’afegitó de Revelations esdevindria un capítol més en les aventures d’Altaïr Ibn-La’Ahad o d’Ezio Auditore da Firenze, els protagonistes de la primera i la segona parts de la saga, respectivament.

Doncs bé, finalment, Ubisoft ha informat que Revelations serà la tercera i última entrega protagonitzada per Ezio Auditore. En aquesta ocasió, el nostre protagonista, deixarà Roma per a seguir les passes del seu avantpassat, Altaïr, que el conduiran fins a Constantinoble, la capital de l’Imperi Otomà. Un cop allà s’haurà d’enfrontar amb un nombrós exèrcit de Templers que té com a objectiu desestabilitzar la regió.

Tampoc ens podem oblidar de l’altre protagonista de la saga, Desmond Miles, descendent directe dels dos famosos assassins i que viu en la nostra època. Així doncs, l’Ànimus tornarà a fer acte de presència i podrem tornar a desconnectar-nos de l’aparell per a poder investigar el nostre entorn i saber si els Templers ens encalcen o no.

Tal i com ja passava aAssassin’s Creed Brotherhood, del qual ja en vam publicar lacorresponent anàlisi,Revelations disposarà d’un entretingut mode multijugador. Ara bé, per a aquesta ocasió, Ubisoft ha decidit millorar l’experiència a través de més modes de joc, nous mapes i també nous personatges.

Assassin’s Creed Revelations té prevista la seva sortida per aaquest proper Nadal i estarà disponible per aPC,PlayStation 3 iXbox 360.

ACTUALITZACIÓ: Poc després de donar a conèixer tots aquests detalls a través de la nota de premsa, a la pàgina queAssassin's Creed té a Facebook i que han anat utilitzant per mostrar informació amb comptagotes, també hi han publicat un nou vídeo molt breu en què s'hi pot veure la figura d'Ezio Auditore, clarament més envellit i la imatge d'Altaïr just al seu darrere.

Comenta-ho al fòrum.

stats