Tràiler i video ingame d’Uncharted 3 [E3]

2 min

Les aventures d’en Nathan Drake aixequen veritables passions entre els usuaris de PlayStation 3 des de la primera entrega. És per això que una de les notícies més esperades per totes aquelles persones que ahir van seguir la conferència de Sony a l’E3 en directe, tenia a veure amb la presentació d’Uncharted 3: Drake’s Deception.

El cas és que l’equip de Naughty Dog no va decebre i va saber estar a l’alçada i va presentar, primer un tràiler oficial i després ens van ensenyar com un dels integrants de la companyia jugava un fragment d’una partida al joc.

En el cas del tràiler, hi podem veure alguns dels nous antagonistes d’en Drake, encapçalats per la freda Kate Marlow i també el retorn de vells aliats com en Victor “Sully” Sullivan, l’Elena Fisher o la Chloe Frazer.

En el segon vídeo podem veure com en Drake es troba atrapat en un vaixell que sembla abandonat i que està en molt males condicions. Ben aviat, però descobrirem que hi ha enemics per tota l’embarcació i en Nathan s’haurà d’encarregar d’eliminar-los. També serem testimonis de com la nau comença a enfonsar-se i com el nostre protagonista haurà de realitzar una vertiginosa fugida per no acabar engolit per les aigües.

Tal i com es va anunciar ahir a la conferència, la beta multijugador d’Uncharted 3: Drake’s Deception es podrà provar a partir del dia 28 de juny. El joc, que sortirà en exclusiva per a PlayStation 3 arribarà a les botigues l’1 de novembre d’aquest mateix any.

Comenta-ho al fòrum

stats