Tràiler de llançament de Dead Island

1 min

Dead Island, l'esperat joc de zombis combina l'acció en primera persona amb una atenció especial al combat cos a cos, el desenvolupament de personatges i la personalització d'una àmplia sèrie d'armes, presenta una història fosca inspirada en les pel·lícules clàssiques de zombis.

Ambientat en una illa tropical, diferents hordes de zombis ens esperen en tots els racons del centre turístic mentre intentem realitzar les missions encomanades. A causa de les poques armes de foc i munició repartida per l'illa, ens haurem de fer valer de les nostres dots de supervivència i principalment de les armes cos a cos que ens trobem al nostre camí, ja siguin objectes casolans que ens serviran d'armes improvisades, o objectes més treballats que ajuntant-los causaran més dany als nostres enemics.

Ambientat en un idíl·lic paradís tropical, Dead Island ofereix una experiència cooperativa perfectament integrada on fins a quatre jugadors poden jugar junts, i amb una senzilla mecànica podran incorporar-se o abandonar la partida durant tot el desenvolupament de la història. Dead Island sortirà el nou de setembre per a PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats