Tràiler de Saints Row: The Third

1 min

Fa uns mesos us vam parlar de l’anunci oficial de Saints Row: The Third, la tercera entrega de la saga de THQ. Poc després també us vam parlar de l’Initiation Station, una de les principals novetats que incorporarà el joc i que ens proporcionarà una llibertat pràcticament total a l’hora de personalitzar el protagonista del joc. Doncs bé, avui, i gràcies a la web Eurogamer, hem pogut veure el primer vídeo de Saints Row: The Third.

La franquícia de Saints Row va néixer una mica a l’ombra del que, segons sembla, s’ha erigit en el referent del gènere sandbox: la saga de Grand Theft Auto. Ara bé, mentre que la franquícia de Rockstar cada vegada s’ha anat decantant més per un to més seriós, l’equip de THQ, amb Saints Row ha apostat per una diversió gairebé sense límits on podrem fer qualsevol bestiesa que ens rondi pel cap i en què les missions secundàries tindran un cert punt de surrealisme que és molt d’agrair en aquest gènere.

Saints Row: The Third sortirà per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360 a finals d’aquest mateix any. Mentrestant però, gaudiu d'aquest vídeo en què hi podreu veure alguns dels trets característics de la saga, és a dir: Escenes d’acció impactants i, sobretot molt de sentit de l’humor.

Comenta-ho al fòrum

stats