Tràiler de Rage, lluita contra els Gearheads

1 min

Bethesda ha publicat un nou tràiler de Rage, l'ambiciós projecte desenvolupat per Id Software, la mítica empresa creadora de Doom, Quake i Wolfenstein 3D.

Amb John Carmack un cop més al capdavant del projecte, Id Software està creant un joc postapocalíptic, on ens trobarem amb bandes que només coneixen el llenguatge de la violència com a forma de comunicació. Un d'aquests casos és la dels Gearheads, que els coneixerem a través d'aquest últim tràiler mentre els saludem amb torretes estàtiques, aranyes robòtiques i les nostres pròpies armes, escopetes, pistoles, llançamíssils i certa estratègia. Tot i això, els enemics tampoc es quedaran curts en fer soroll mentre es protegeixen dels nostres atacs.

El resultat de la feina d'Id Software ja es pot comprovar a través del vídeo que trobareu a continuació, com és habitual en aquesta empresa, el resultat és totalment espectacular, tot i que in situ, promet encara ser-ho més. Sigui com sigui podrem comprovar-ho a partir del quatre d'octubre a PC, PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats