Tràiler de Final Fantasy XIII-2 a la fira PAX

1 min

Square-Enix ha publicat un nou tràiler de Final Fantasy XIII-2. El vídeo ha sigut mostrat a la fira PAX, sigles de Penny Arcade Expo, que es realitza entre el vint-i-sis d'agost i el vint-i-vuit a Whashington DC.

En aquest tràiler veurem l'inici de l'atac al poble de Serah, la germana de Lightning, i l'actuació i problemes interns de NORA, l'equip del qual formava part l'Snow i ens ajudava a la primera part d'aquest joc. També és espectacular l'entrada en escena de Serah, que la veurem lluitant amb un arc i també cos a cos després de conèixer que la seva germana segueix viva. Al tram final del tràiler també apareix un boomerang que va pertànyer a Hope, senyal que en aquesta ocasió també tindrà algun paper en aquesta edició de Final Fantasy XIII.

Segons Square-Enix, van anotar i aprendre dels errors de l'anterior Final Fantasy, i al vídeo podem veure algun d'aquests canvis, com per exemple l'haver de prémer repetidament un botó durant el combat per tal d'aconseguir més potència als nostres atacs o la invocació de criatures que ens ajudaran en les nostres batalles..

Comenta-ho al fòrum

stats