Tràiler de presentació d'Assassin's Creed IV: Black Flag

2 min

Fa ben poc que vam donar-vos la notícia de l'anunci de la propera aparició d'un nou lliurament d'Assassin's Creed, una de les sagues més emblemàtiques d'Ubisoft en els darrers anys, però no hem hagut d'esperar gens per veure'n el tràiler de presentació.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

A l'estil de cadascuna de les introduccions de cada joc de la sèrie, aquest veritable curt d'animació generada per computadora ens mostra el decorat i l'època de les aventures d'aquest nou assassí, de qui per ara sabem ben poca cosa, al marge de la seva faceta de corsari pirata. El tràiler retrata diferents ubicacions en illes caribenyes i se centra en les paraules d'un vell bucaner que s'identifica com el pirata Barbanegra, que sembla que exerceixi de simple narrador però que podria tenir un paper important en el joc.

Segons rumors encara no confirmats, aquest nou Assassin's Creed podria ser una preqüela d'Assassin's Creed III, d'aparició recent: l'assassí protagonista d'aquesta entrega seria un tal Edward Kenway, parent de dos dels personatges centrals de l'anterior capítol, pare del noble anglès Haytham Kenway i per tant avi de Ratonhnhaké:ton, el mestís mohicà també conegut amb el nom de Connor. L'època en la que s'esdevindria el joc, doncs, seria principis de segle XVIII. Assassin's IV: Black Flag serà la sisena entrega de la sèrie -si comptem Brotherhood i Revelations i obviem els jocs per a plataformes portàtils- i apareixerà aquest proper 29 d'octubre, per a PC, Wii U, i per a PlayStation 3, Xbox 360 i les seves respectives successores.

Però per poder confirmar totes aquestes dades haurem d'esperar encara fins dilluns, que és quan es preveu que Ubisoft doni detalls sobre el nou capítol de la saga que narra les aventures dels avantpassats de Desmond Miles, membres del gremi d'assassins, en la seva lluita contra els templers.

stats