Tràiler de Les Aventures de Tintín: El Secret de l’Unicorn [E3]

2 min

El famós reporter creat pel belga Georges Remi, més conegut com a Hergé, ja havia protagonitzat algun videojoc anteriorment, però ara, gràcies a les possibilitats de l’actual generació de videoconsoles arriba una nova entrega amb l’objectiu de consolidar-se.

Aprofitant la nova producció sobre Les Aventures de Tintín que estan realitzant Steven Spielberg i Peter Jackson, Ubisoft està desenvolupant el joc sobre la pel·lícula.

Tot i que l’argument se centrarà principalment en el llibre El Secret de l’Unicorn, els afeccionats a les historietes de l’intrèpid reporter també hi reconeixeran elements d’El Tresor de Rackham el Roig -la continuació d’El Secret de l’Unicorn-, o d’El Cranc de les Pinces d’Or, com per exemple el moment en què en Tintín i el seu inseparable gos Milú coneixen per primera vegada el Capità Haddock.

El joc combina moments d’acció, exploració, trencaclosques i també algunes fases de conducció, tant en sidecar com en una avioneta. A més, podrem veure escenaris dels còmics que també es recrearan al film. Llocs com el Karaboudjan, el vaixell del malhumorat mariner, el palau d’en Ben Salaad o la ciutat de Bagghar.

A més de la modalitat individual, Les Aventures de Tintín: el Secret de l’Unicorn també disposarà d’un mode cooperatiu en què podrem controlar altres personatges dels còmics i en què haurem de col·laborar en un mapa multijugador inspirat pels somnis del Capità Haddock.

El joc estarà disponible per a Wii, Nintendo 3DS, PlayStation 3 i Xbox 360. En el cas d’aquestes darreres dues consoles, Ubisoft ha confirmat que el joc permetrà utilitzar PlayStation Move i Kinect respectivament.

Les Aventures de Tintín: El Secret de l’Unicorn té prevista la seva sortida durant el mes d’octubre d’enguany. Tot seguit us oferim el vídeo que Ubisoft ha mostrar durant el transcurs d'aquest E3.

Comenta-ho al fòrum

stats