Nou vídeo de The Legend of Zelda: Skwyard Sword

1 min

Coincidint amb la celebració de la Comic Con, que se celebra a Los Angeles des d’ahir dimecres i fins aquest proper diumenge, Nintendo ha presentat un nou vídeo sobre la propera entrega de les aventures d’en Link.

Aquells que esperin veure imatges completament inèdites de The Legend of Zelda: Skyward Sword probablement s’enduran una decepció ja que bona part del metratge forma part del vídeo que ja es va poder veure al tràiler presentat a l’E3 d’enguany.Tot i així, si que hi fa acte de presència –ni que sigui de forma fugaç– una raça de personatges molt estimats pels seguidors de la saga The Legend of Zelda, els Goron.

Del vídeo també en destaca l’apartat gràfic, que cada vegada es presenta més depurat respecte a les primeres presentacions que es van poder veure del joc.

The Legend of Zelda: Skyward Sword sortirà en exclusiva per a Wii –recordem que The Legend of Zelda: Twilight Princess va aparèixer simultàniament per a GameCube i com a joc de llançament de Wii– i arribarà a les botigues a finals de 2011.

Comenta-ho al fòrum

stats