The Final Hours of Portal 2 ja disponible

1 min

The Final Hours of Portal 2 no és, en cap cas, una expansió o contingut addicional per el celebèrrim Portal 2, ja que aquest va ser anunciat fa unes setmanes per al mes de juny. Més aviat, es tracta d'una espècie de Making of clàssic però en forma de llibre virtual disponible per a iPad i Steam.

Molts us preguntareu que s'explica en aquest llibre, doncs bé si tracten les últimes hores, com molt bé es cita en el títol de l'aplicació, dels disseny de Portal 2. Hi ha entrevistes exclusives, vídeos, fotografies en panoràmica de 360º de les oficines de Valve i diverses interaccions en forma de mini-jocs. Però el que més sorprendrà a tot aficionat a la franquícia de Valve són els detalls que es donen a conèixer com, per exemple, que Portal 2 va començar com a precursor del primer capítol on no hi havia ni GLaDOS ni portals.

L'aplicació ha estat dissenyada per Geoff Keighley, conegut per ser el propietari de Spike TV i GT.TV, que ha tingut tota la llibertat del món per passejar-se per les oficines de Valve. Podreu trobar aquesta aplicació per a iPad (1,59 €) o a Steam (1,99 €).

Comenta-ho al fòrum.

stats