Telltale amplia el seu catàleg d'aventures

2 min

La companyia més representativa dels jocs episòdics no perd el temps i en poc temps ha confirmat tres noves aventures per a PC i Mac a l'espera de confirmar altres plataformes, i a més ens porta el primer tràiler de Jurassic Park.

El primer joc confirmat és l’adaptació del còmic i sèrie de televisió The Walking Dead. En aquest cas no és cap sorpresa ja que la nota de premsa que van publicar fa unes setmanes deixava poc marge d’error.

El segon també és una adaptació de còmic. Es tracta de Fables, una historia sobre personatges de contes infantils que han sigut desterrats i viuen amagats en el nostre món mentre investiguen com tornar a casa seva

Per acabar la llista de novetats, Steve Allison, cap de màrqueting de la companyia, anuncia la reaparició d’un vell conegut de les aventures gràfiques: King’s Quest. El mític rei Graham, creat per Roberta Williams durant els anys 80, tornarà 9 anys després de la cancel·lació de King’s Quest IX.

Per acabar, us mostrem el primer tràiler de Jurassic Park:

Aquestes noticies confirmen la línea ascendent i bona reputació que està aconseguint Telltale Games dins del món dels videojocs en general i de les aventures gràfiques en particular. Al seu currículum conten Tales from Monkey Island, Wallace and Gromit Grand Andventures o Sam & Max. Recentment també van publicar el joc basat en la popular trilogia cinematofràfica dels '80 Back to the Future.

Comenta-ho al fòrum

stats