Teaser de Hitman Absolution

1 min

Square Enix ha llançat aquest teaser, és a dir un vídeo molt breu que no es pot considerar pràcticament ni un tràiler, per tal d'anunciar el retorn d'un dels assassins més despietats del món dels videojocs, l’Agent 47.

A Hitman Absolution, l’Agent 47 signarà un dels contractes més perillosos de la seva vida. Sense voler-ho es veurà traït per aquells en qui confiava i serà perseguit per la policia. Tot plegat rodejat per una obscura conspiració que el portarà a cercar la veritat enmig de tanta corrupció.

Per primera vegada, el joc utilitzarà la tecnologia Glacier 2. En aquest sentit, es donarà una major importància a les escenes de vídeo, la direcció artística i també el disseny original. Els seguidors de la saga hi trobaran elements clàssics però també característiques completament noves en les franquícia Hitman.

El joc està essent desenvolupat per IO Interactive i estarà disponible per a Xbox 360,PC iPlayStation 3. De moment es desconeix la data exacta de sortida de Hitman Absolution, tot i que no serà abans de 2012. Segons Square Enix, es donaran a conèixer més detalls del joc durant el transcurs de l’E3 que tindrà lloc a Los Àngeles els propers dies set, vuit i nou de juny.

Comenta-ho al fòrum.

stats