Shigeru Miyamoto parla sobre Super Mario 3DS

2 min

En una entrevista que ha concedit al diari britànic The Telegraph, Shigeru Miyamoto, creador del personatge més popular de Nintendo, ha explicat que Super Mario 3DS aprofitarà només algunes possibilitats de la nova consola portàtil de la companyia japonesa.

Miyamoto ha dit que el nou joc del llauner utilitzarà el sensor de la consola per a poder moure la càmera lliurement, però en canvi, no es valdrà de les funcions de l’Street Pass, com sí que fa, per exemple, Super Street Fighter IV 3D Edition. Segons el dissenyador japonès, el joc de moment no ho requereix.

Per altra banda, Shigeru Miyamoto, tot i que no ha volgut desvelar massa detalls sobre Super Mario 3DS, sí que ha explicat que el joc combinarà les millors característiques de dos pesos pesants com són Super Mario 64 i Super Mario Galaxy.

El pare de Mario s’ha mostrat emocionat en parlar sobre la nova entrega de les aventures de la icona de Nintendo i ha assegurat que farà un molt bon ús de les tres dimensions. Així, ha explicat que, si bé en els dos jocs esmentats de vegades resultava una mica complicat calcular les distàncies a l’hora d’efectuar un salt, amb la nova sensació de profunditat que ofereix la Nintendo 3DS tot resultarà molt més senzill i pràctic.

Per altra banda, durant l’entrevista Miyamoto també ha confirmat que al llarg d’aquest 2011 està prevista la sortida de grans jocs que pal·liaran, en gran mesura, la manca actual de títols importants per a Nintendo 3DS. Així doncs, durant el que queda d’any arribaran jocs com l'esmentatSuper Mario 3DS, Star Fox 64 3D, Kid Icarus 3D, Super Mario Kart 3DS i, especialment, l’esperatThe Legend of Zelda: Ocarina of Time, que té prevista la seva sortida per aquest mateix estiu.

Anunci del llançament de Super Mario 3DS a la Game Developers Conference d'enguany

Comenta-ho al fòrum.

stats