Scribblenauts Remix arriba a l'AppStore d'Apple

2 min

L'extensament premiat Scribblenauts fa acte de presència a l'AppStore d'Apple amb una versió que combina els millors nivells d' Scribblenauts i Super Scribblenauts a banda de noves característiques i nivells propis d'aquesta versió.

Aquest original joc es va presentar per a la consola portàtil de Nintendo i va aconseguir acaparar l'atenció dels jugadors pels seu enginyós sistema de joc: el jugador ha de forçar la seva creativitat per a resoldre un conjunt de trencaclosques creant objectes escrivint el seu nom a la pantalla.

L'entretingut joc creat per l'estudi 5th Cell, desenvolupat ara per Iron Galaxy, arriba perquè el puguem gaudir en els dispositius d'Apple, concretament en aquells terminals que ja operin fent ús de la nova versió del sistema operatiu, iOS 5, ja que n'aprofita les noves característiques. Un exemple es l'ús que fa del serveiiCloud ja que es sincronitza en tots aquells aparells que estigui configurat el sistema per a que el progrés de les partides es transfereixi automàticament a la informació en el núvol d'aquell usuari. A més a més, aprofita la connectivitat d'aquests dispositiusmòbilsper a vincular-se a les xarxes socials i compartir les divertides i esbojarrades solucions a Twitter (http://twitter.com/ScribbleMaxwell) i Facebook (http://www.facebook.com/ScribblenautsVideoGame).

A més a més, Warner Bros Entertainment, la distribuidora del joc, ha posat tota una sèrie d'articles relacionats a la seva botiga de marxandatge online, com ara samarretes, peluixos i figures d'acció.

Podem dir que estem davant d'un bon joc de paraules que tenim disponible per a iPad,iPhoneiiPodper només 3.99€.

Comenta-ho al fòrum

stats