Rumors d'una nova Xbox

2 min

No fa pas massa, sorgien veus que apuntaven Nintendo tenia una nova consola a punt d'anunciar-se durant la seva conferència a l'Electronic Entertainment Expo de Los Angeles, una informació que poc després era confirmada per la pròpia empresa japonesa. Ara és el torn dels rumors que afecten la propera consola de Microsoft.

Segons se'n pot desprendre de la publicació digital Develop Online, l'empresa Electronic Arts disposaria d'un model preliminar de la nova consola de Microsoft. En principi, aquesta consola estaria preparada per a vendre's durant el 2012 i per a presentar-se oficialment aquesta mateixa edició de l'E3, tot i que la consola de la que disposaria EA encara no tindria disseny exterior, de fet, és habitual que el primer disseny que envien a les empreses desenvolupadores sigui una versió definitiva del maquinari, però no pas amb l'aparença definitiva del giny, ja que no és necessari que qui s'encarrega de crear programari tingui el producte final per a començar a treballar.

Després del silenci inicial tant de Microsoft com d'Electronic Arts, aquesta última empresa ha sortit al pas de les primeres informacions en declaracions al mitjà Industry Gamers, en el que Jeff Brown, director de comunicació d'Electronic Arts, ha assegurat que tot plegat "és una invenció al cent per cent".

Sigui com sigui, des d'Ara VaDeJocs seguirem atents al camí que vagin prenent les declaracions d'uns i altres a partir d'ara, però tot fa pensar que haurem d'esperar a la propera edició de l'E3 per a treure l'entrellat de tot plegat.

Comenta-ho al fòrum.

stats