Rockstar publica el tràiler oficial de L.A Noire

2 min

Quan queda una mica més d’una setmana per a que L.A Noire arribi a les botigues europees, Rockstar ha decidit llançar el tràiler oficial per acabar de convèncer els més indecisos.

A L.A Noire, joc ambientat entre la dècada dels anys quaranta i cinquanta encarnarem el detectiu novell Cole Phelps, un veterà de la Segona Guerra Mundial. El nostre objectiu consistirà en anar resolent els diversos encàrrecs que ens vagin fent, en la seva majoria crims rocambolescos i ambientats, en bona part, en casos reals.

En aquest nou joc de Rockstar tindran una importància cabdal els interrogatoris als sospitosos. És per això que la companyia ha desenvolupat una nova tecnologia anomenada MotionScan. Aquesta permet capturar els moviments corporals dels actors, com ja passava amb la Motion Capture Scan, però va un pas més enllà.

Aquesta nova eina, és especialment acurada pel que fa a gesticulació i expressions. Així doncs, com a detectius, haurem d’estar especialment atents a qualsevol gest estrany que puguin fer els sospitosos o els simples testimonis d’un crim per a esbrinar si menteixen, ens diuen la veritat o, senzillament, ens oculten informació.

En elvídeo hi podrem veure les proves descobertes al Departament d’Antivici de la Policia de Los Àngeles i que deixen entreveure un rastre de corrupció que afecta des dels traficants de droga fins a alts càrrecs del cos policial.L.A Noire es llançarà a partir del disset de maig als Estats Units i el dia vint arribarà a Europa, disponible per a PlayStation 3 i Xbox 360.

Per cert, tots aquells que tingueu ganes de conèixer més detalls sobre el joc sapigueu que ben aviat tindreu disponible un avanç del joc a AraVaDeJocs. Seguiu connectats!

Comenta-ho al fòrum.

stats