Dead Rising 2: Case West, el nou contingut per Xbox LIVE

1 min

Després de l'èxit de Dead Rising 2: Case Zero, Dead Rising 2: CASE WEST ampliarà la implacable experiència de Dead Rising 2 oferint nous

continguts i el retorn d'una cara familiar. L'Intrèpid periodista gràfic i estrella de l'original Dead Rising, Fran West torna després d'un temps com a corresponsal de guerra i arriba a Fortune City per investigar l'empresa Phenotrans i trobar proves de la seva implicació en l'esclat zombi.

Dead Rising 2: CASE WEST mostra com Frank West s'uneix a Chuck Green en un lliurament d'acció cooperativa, en què tots dos s'embarquen en un nou cas ambientat a les instal.lacions de Phenotrans als afores de Fortune City.

Chuck i Frank s'enfrontaran a nous desafiaments i enemics, també tindran accés a noves armes, i d'aquesta manera crear noves armes combo. Igual que en el joc en format físic, els jugadors podran rescatar supervivents humans que hagin aconseguit escapar dels zombis residents de Fortune City. Vagi per on vagi en Frank sempre està preparat per immortalitzar el moment amb la seva càmera de fotografies, d'aquesta manera buscarem evidències i proves que demostrin que Phenotrans forma part de la invasió zombi no només en Fortune City, sinó també en tots els Estats Units.

Cal recordar que Dead Rising 2: Case West es exclusiu per usuaris de Xbox LIVE

stats