Remedy confirma que treballa en un nou Alan Wake

1 min

El cap de desenvolupament de Remedy, Oskari Hakkinen, ha confirmat avui que tindrem una nova entrega del joc, tot i que no es tractarà d'una segona part ni de contingut descarregable. Els rumors apunten doncs a una historia paral·lela o una preqüela, però de moment no tindrem més noticies fins que no hi hagi material visual del joc per mostrar. Caldrà veure si el proper E3 (del 7 al 9 de juny) pot aportar alguna novetat, ja que segons Hakkinen, el joc podria sortir a la venda durant la tardor d'aquest any.

Ja fa temps que es rumoreja que Remedy treballava en una nova entrega d'Alan Wake. No és cap secret que la companyia finlandesa volia continuar aquesta saga. Fa uns mesos van publicar una oferta de feina, a la recerca d'un productor per fer un joc "Triple A" per a 360. Recentment parlaven d'un nou sistema de captura de moviments, i ahir mateix d'Althea Suarez, treballadora de Halon Entertaniment (responsables del tràiler Deliver Hope de Halo: Reach), publicava al seu currículum de la xarxa LinkedIn, que havia treballat fent vídeos cinemàtics d'Alan Wake 2. Aquesta informació però, ja ha estat esborrada.

Alan Wake és un joc exclusiu d'Xbox 360 que va sortir a principis del 2010 i que barreja acció i terror psicològic. Destaca especialment pel seu estil narratiu, pels seus referents literaris (Stephen King) i televisius (Twin Peaks, Lost), i per un motor d'il·luminació espectacular.

Comenta-ho al fòrum.

stats