Rage s’endarrereix fins a l’octubre

2 min

Id Software ha confirmat que aquest joc de trets en primera persona, anunciat l’any 2007, no arribarà el 13 de setembre d’enguany tal i com estava previst, sinó que ho farà una mica més tard, el 4 d’octubre, tal i com consta a la pàgina web oficial. Amb una estètica postapocalíptica pròpia de pel·lícules com Mad Max, Rage ens proposa situar-nos un futur en el qual un enorme meteorit ha col·lidit contra la terra i ha exterminat a bona part de la població mundial. Els pocs supervivents que queden seran els responsables d’assegurar la pervivència de la raça humana.

Ara bé, les coses no resultaran gens fàcils perquè, com és habitual, sempre hi ha algú disposat a beneficiar-se de la situació, encara que això signifiqui enriquir-se a costa de sacrificar la vida d’altres persones.

Nosaltres formarem part d’un grup de rebels que, efectivament, volen lluitar perquè la humanitat no desaparegui del planeta, i ens haurem d’enfrontar a personatges d’allò més variats. Trobarem altres humans amb perverses intencions, mutants i altre tipus de malsons que ens intentaran posar traves per tal que no aconseguim el nostre objectiu.

L’escenari que ens envoltarà serà desèrtic i enorme. Per tal de recórrer grans distàncies, a Rage tindran un paper molt destacat els vehicles, que ens permetran desplaçar-nos però també realitzar curses o exterminar qualsevol tipus d’amenaça gràcies a l’armament que incorporen.

El joc d’id Software es dividirà en missions que podrem afrontar sols o bé en companyia d’altres jugadors a través de la modalitat del multijugador en línia.

En definitiva, Rage serà un joc d’acció que combinarà a la perfecció aquests moments en què haurem d’utilitzar vehicles amb d’altres en què l’acció serà la màxima protagonista i ens veurem immersos en frenètics tirotejos.

Si teniu ganes de veure imatges del joc podeu consultar la notícia amb el tràiler que vam publicar fa gairebé una setmana.Rage estarà disponible per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats