RUMOR: PlayStation 4 serà anunciada a l'E3 d'enguany [ACTUALITZADA]

2 min

Twitter ja en va ple: Segons apunta un rumor que ha corregut com la pólvora per internet, GameInformer, la popular revista mensual editada per GameStop Corporation, hauria esbombat que Sony podria anunciar durant la propera Electronic Entertainment Expo de Los Angeles, el popular E3, la videoconsola successora de PlayStation 3.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

Segons aquests rumors, que alguns blocs han ajudat a propagar, GameInformer hauria publicat que Sony Computer Entertainment pretendria pal·liar amb aquest anunci la caiguda en picat de les accions de la companyia com a conseqüència de l'atac que PlayStation Network ha patit darrerament. També seria una mesura encaminada a desactivar l'efecte de l'anunci de la videoconsola que prendrà el relleu de Wii, que recentment ha confirmat Nintendo que presentarà a la mateixa fira internacional d'entreteniment electrònic.

L'allau de visites al web de GameInformer ha estat considerable, fins al punt que el servidor de la revista digital no ha pogut satisfer l'excés de tràfic, ha superat la seva capacitat i ha quedat aturat durant una bona estona. Només un missatge d'error avisava els usuaris de la incidència. El web de la revista torna a estar online i no hi ha rastre de cap notícia que anunciï el llançament de cap nova consola per part de de Sony.

Des d'Ara VaDeJocs ens mostrem cautelosos: sembla que és un rumor infundat basat en una notícia totalment falsa. Hem de reconèixer, a més, que es tractaria d'una decisió molt arriscada per part de la multinacional japonesa, que no viu els seus millors moments actualment. Amb tot, temps desesperats requereixen mesures desesperades, i aquest podria ser d'un cop d'efecte important i audaç. En el passat Microsoft va anunciar el salt de generació amb una antelació considerable, i Xbox 360 va treure prou partit d'aquella determinació empresarial tan agosarada. Per això seguirem molt atents a l'evolució dels esdeveniments.

Per descomptat, us durem més informació sobre aquesta bomba informativa en potència, tan aviat com disposem de més informació, o d'una confirmació o d'un desmentiment per part d'alguna veu autoritzada de la pròpia Sony.

stats