Primeres imatges de les diferents edicions de Gears of War 3

2 min

Per fi s'han mostrat les primeres imatges de les esperades edicions col·leccionista de Gears of War 3. En aquesta ocasió especial se'n produiran tres, la estàndard, l'edició limitada i l'edició èpica cadascuna amb les seves particularitats.

En el cas de l'edició estàndard tindrem el manual de joc i el joc corresponent.

En canvi, la cosa varia bastant si ens hi fixem en l'edició limitada que inclou els següents extres:

- El joc.

- Manual de joc.

- Una bandera COG.

- Adam Fènix com a personatge addicional per a la modalitat multijugador.

- Arxius d'Adam Fènix que inclouen el seu testament i records de la família Fènix.

Preu: 80 €

Per acabar tenim la opció d'adquirir el paquet col·leccionista més gran que s'ha fet mai per a la franquícia Gears of War que inclourà el següent material:

- El joc. - Manual de joc. - Una bandera COG. - Adam Fènix com a personatge addicional per a la modalitat multijugador. - Arxius d'Adam Fènix que inclouen el seu testament i records de la família Fènix. - Una estatua de Marcus Fènix agenollat amb la metralladora Lancer que té un pes d'1,7 Kg.

- El llibre “The Art and Design of Gears of War” de Tom Bissell, que conté 96 pàgines amb entrevistes, fotos, art conceptual...

- Contingut digital exclusiu.

Preu: 150 €

Per ara no s'ha donat a conèixer el preu oficial de cada edició, s'espera que durant la fira E3 s'hi donin més detalls. Recordeu que Gears of War 3 estarà disponible arreu del món a partir del 20 de setembre.

A més, Epic Games i Microsoft Games Studio han publicat un vídeo on es mostra la creació de les diferents parts de les edicions. Vegeu-lo a continuació.

Si voleu conèixer tots els detalls de la beta de Gears of War 3 passeu-vos pel següent enllaç on hi expliquem tots els secrets.

Comenta-ho al fòrum.

stats