Preparant la sorpresa de Sony a PlayStation 3

1 min

Sony ha publicat un vídeo a Youtube per anar preparant als usuaris sobre una sorpresa relacionada amb PlayStation 3 i prevista pel dia cinc d'octubre.

Al vídeo s'hi pot veure com un parell de soldats apareixen en escena després de quedar penjats en un arbre a causa del paracaigudes enredat. Tot seguit es dirigeixen a una casa propera, d'on sembla que coneixen a la dona que els atén, deixen un objecte a l'entrada, les armes juntament amb una muntanya d'arsenal que ja es trobava al lloc, i entren a l'habitació contigua, just quan s'acaba l'escena i ens deixen amb ganes de saber què hi ha darrere d'aquella porta.

Realment encara es desconeix de què tractarà la sorpresa, és possible que es tracti de l'anunci d'un joc, però el més provable és que sigui l'anunci del contingut oficial de l'actualització de Home, que el convertirà en un joc a mig camí dels MMORPG i dividit per temàtiques. Els més atents però, veuran aparèixer el roste d'un personatge en els fragments finals del vídeo, just quan s'anuncia la data del desenllaç, un rostre que podria indicar alguna pista sobre el que ens espera.

Comenta-ho al fòrum

stats