Podrem jugar com a Catwoman a Batman: Arkham City

1 min

Fa pocs dies us informàvem que el Pingüí seria un dels nous enemics que faria acte d’aparició a Batman: Arkham City i també us explicàvem algunes de les millores respecte la primera part. Doncs bé, en aquesta ocasió Warner Bros. ha anunciat que Catwoman, l’eterna aliada i alhora rival d’en Batman serà un personatge controlable en la nova entrega de la franquícia.

L’acrobàtica felina disposarà de la seva pròpia història durant bona part del joc, això sí, perfectament integrada en l’argument general. La presència de Catwoman complementarà el paper protagonista del Defensor de Gotham i comptarà amb un ampli ventall de moviments exclusius i també amb el seu propi armament. A més, també serà possible jugar com a Catwoman en els mapes de desafiament.

A Batman: Arkham City disposarem d’una extensió cinc vegades superior a la que ens vam trobar en la primera part. Diversos carrers de Gotham han esdevingut la nova llar dels malfactors més perillosos de la ciutat i en Batman haurà d’encarregar-se d’impartir justícia mitjançant el seu variat arsenal, les seves habilitats físiques i també amb l’ajuda de la seva excepcional intel·ligència.

Batman: Arkham City té previst el seu llançament pel dia 21 d’octubre. Sortirà per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats