Pikmin 3 sortirà a WiiU [E3]

2 min

Desenvolupadors de Nintendo han organitzat una taula rodona amb la premsa per comentar diferents aspectes tant de WiiU com de la resta de projectes.

Nintendo, anualment i al mateix dia de la seva conferència a l'E3, organitza una taula rodona a porta tancada per parlar de diferents temes amb més proximitat amb alguns mitjans de comunicació en concret, respondre preguntes i realitzar demostracions in situ dels jocs que no s'han ensenyat a la presentació general. D'aquestes reunions, a les anteriors fires, han sorgit anuncis com el de Smash Bros Brawl i The Legend of Zelda: Skyward Sword, o el mateix Pikmin 3, que va ser anunciat l'any 2009 pel mateix Miyamoto.

En aquesta reunió hi han assistit membres il·lústres de la companyia japonesa, com el president de Nintendo, Satoru Iwata, el creador de Mario, Link, i molts altres personatges mítics, en Shigeru Miyamoto, en Sakurai, creador de Kirby i la sèrie Smash Bros, Aonuma, director de l'Ocarina of Time i d'aquest Skyward Sword, i altres desenvolupadors igualment importants.

D'aquesta reunió realment han transcendit poques pinzellades d'informació i res no es pot gravar en vídeo, ni treure'n imatges, i hi ha informació vetada però han sortit a la llum algunes coses prou interessants com per comentar-les.

- Retro Studios (creadors de la sèrie Metrod Prime i de l'últim Donkey Kong) està ajudant a crear alguns circuits del Mario Kart de 3DS, suposadament els ambientats en Donkey Kong.

- Sobre el joc The Legend of Zelda: Skyward Sword, han comentat que el personatge que està enllaçat amb l'espasa d'en Link, de nom Fye, ens servirà de guia i ajudarà a trobar certs objectes, i que el fet de poder volar serà una acció important dins el joc, com també, com ja ens imaginàvem, la lluita amb espases. També s'hi inclou un munt d'exploració i s'han millorat textures i el framerating (la suavitat amb la que es mou el joc) d'ençà de l'últim cop que es va veure el joc en públic.

- Els nivells del Super Mario 3DS són més curts dels que trobem al Mario Galaxy, i se n'inclourà un amb estil de Hyrule (el territori clàssic dels Zelda) en honor al vint-i-cinquè aniversari d'aquesta saga. El joc en qüestió, encara no té nom definitiu.

- El joc Luigi's Mansion 2, anunciat durant la conferència de Nintendo, està en un estat molt avançat de desenvolupament, però tot i així està previst que surti al mercat a inicis del 2012. Els seus desenvolupadors són els mateixos que van crear Punch Out per Wii, Next Level Games. Inicialment, el Luigi's Mansion 2 era un joc per Wii, però s'ha acabat portant a 3DS.

- Nintendo ja està preparant jocs per la nova WiiU, i de fet, a la reunió s'hi han pogut veure alguns. No es pot parlar d'ells encara ja que no acaben de ser productes comercials, però en Miyamoto ha aprofitat per anunciar que Pikmin 3 sortirà finalment a WiiU, i no a Wii com va esmentar l'any 2009.

Comenta-ho al fòrum.

stats