Parsec, un títol català

1 min

Avui comentem un títol de la casa, que s'ha desenvolupat a Catalunya per una companyia anomenada IdeaKnow; el títol en qüestió s'anomena Parsec, i està disponible a partir d'avui a l'AppleStore de forma totalment gratuïta.

Parsec és un joc addictiu de naus molt colorit, semblant a Geometry Wars, que té integrades totes les novetats possibles en un Iphone/Ipod, com el GameCenter, i ens permet aconseguir assoliments i presumir de la nostra puntuació aconseguida. Consta de vint nivells totalment diferenciats per gameplay i disseny, a més també gaudirem de les clàssiques batalles amb els enemics finals.

Per als que no disposeu d'un dispositiu portàtil d'Apple, tranquils que a IdeaKnow estan desenvolupant una versió per a Android.

Si voleu saber-ne més a continuació us deixo uns quants enllaços que us poden interessar, com també un vídeo perquè veieu el joc en acció.

Podeu adquirir el joc des del següent enllaç, o seguir-lo, ja sigui des del Facebook o el Twitter. I si encara voleu cercar informació del joc que ens ocupa, dirigiu-vos a la pàgina web.

Comenta-ho al fòrum

stats