Noves expansions per a Everquest 1 i 2

1 min

Durant la Fan Faire 2011 organitzada a Las Vegas, Sony Online Entertainment ens ha portat novetats importants al marge de la informació sobre PlanetSide 2. Les dos entregues d'Everquest rebran una expansió per a cada joc el mes de novembre.

Everquest ampliarà el seu món Veils of Alaris, un nou continent amb 12 regions on els jugador podran explorar unir-se a nous gremis, entre d'altres opcions encara per concretar. A més, els el nivell màxim que podrà assolir el nostre personatge augmentarà fins al 95.

Everquest 2 per la seva banda rebrà Age of Discovery, un afegit que donarà més possibilitats als jugadors a l'hora de modificar les seves armes més poderoses, ja sigui per canviar les seves estadístiques o els efectes, així com crear i editar masmorres. També podrem contractar mercenaris per a que ens ajudin en els nostres combats, o experimentar amb la nova classe que porta com a nom "Beastlord".

Això és tot el que s'ha confirmat de manera oficial sobre aquests dos MMO que ja acumulen gairebé mig milió d'usuaris actius, però SOE ja ha dit que hi hauran més novetats.

Comenta-ho al fòrum

stats