Noves de Prototype 2

1 min

Ja es comencen a saber més coses sobre la segona part de Prototype, el sandbox d'acció que tracta sobre una estranya infecció extesa per tota la ciutat de Nova York. Com ja vàrem informar desprès dels Video Games Awards, la nova entrega estarà protagonitzada per James Heller, un Sargent de l’exercit que va perdre tota la seva família durant els incidents del primer joc. Desprès d’aconseguir certa informació, Heller assenyala Alex Mercer (personatge principal a Prototype) com a responsable de tot, i pretén desfer-se d’ell amb les seves mateixes armes.

Però aquesta no és l’única novetat, el joc estarà més centrat en l’argument principal, i les missions secundàries estaran lligades a aquesta trama. A més, la ciutat de Nova York es dividirà en tres seccions en funció de l’extensió de la infecció (verd, groc i vermell), les millores del personatge estaran limitades, es podran destruir els vehicles per parts, i el nostre protagonista podrà trobar els objectius mitjançant una habilitat que funciona com un sonar.

Prototype 2 sortirà a la venda durant el 2012 en plataformes encara per confirmar, però segurament ho farà a PlayStation 3 i Xbox 360, com va succeir amb la primera entrega. De moment us deixem amb el video de llançament.

Comenta-ho al fòrum

stats