Noves de Kingdom Hearts

1 min

La franquícia Kingdom Hearts torna a fer acte de presència a la consola de Nintendo, Nintendo DS. Aquesta vegada ens situarem entre els successos ocorreguts a Kingdom Hearts 2.

"Pepito Grillo" està inspeccionant el diari en el que solia documentar la seva primera aventura amb Sora quan, de sobte, descobreix un misteriós missatge. Ell no l'havia escrit - Com havia arribar allà? El Rei Mickey està disposat a sortir de dubtes, així que ell junt amb els seus amics digitalitzaran el diari per intentar descobrir els secrets. Dins d'aquest paisatge de fitxers viu un segon Sora que està a punt d'embarcar-se sol en una aventura totalment seva. Aquest és el plantejament de la nova entrega que, com ja he dit, ens situa cronològicament després dels successos de Kingdom Hearts II.

Kindom Heart Re: coded ens ofereix l'opció de reviure esdeveniments i personatges d'anteriors entregues, per tal de resoldre el misteri del diari. A més compte amb noves mecàniques de joc, una varietat de diferents estil de joc i un sistema d'avatars a mida.

Tornarem a veure personatges tan coneguts a la franquícia com Sora (l'heroi de la clau espasa), el Rei Mickey (rei del castell de Disney), Tidus (un noi alegre i enèrgic que viu a les Illes Destí) o Donald (un ànec que està al servei del Rei Mickey). Tots junt intentaran superar les adversitats que se'ls presentin.

stats