Noves de Batman Arkham City

1 min

Fa escassos dies es va anunciar la data de llançament oficial, el 21 d'octubre, i en el dia d'avui s'ha donat a conèixer informació rellevant de la campanya com també un vídeo amb escenes ingame.

Un dels responsable de marketing a Rocksteady, Dax Ginn, ha comentat que la duració aproximada en la campanya principal serà al voltant de les vuit hores però, en canvi, es pot multiplicar per tres si el nostre objectiu és assolir tots els secrets i explorar les zones més inhòspites.

"Els responsables de QA completen el joc en unes vuit hores", declarava Ginn, "Si explores i proves coses noves s'afegiran moltes hores de joc, estaríem al voltant d'unes vint-i-quatre hores. No volem fer un videojoc que us robi mitja vida", sentenciava el treballador de Rocksteady.

Cal afegir que s'ha publicat per primera vegada un vídeo que mostra la qualitat i mecànica de Batman Arkham City en moviment. S'hi pot apreciar que hi ha petites coses que es mantenen intactes respecte el seu predecessor com la vista infraroja. Gaudiu del vídeo que ens porten els companys d'IGN.

stats