Nou tràiler èpic de Gears of War 3

2 min

Microsoft ha presentat el nou tràiler de Gears of War 3, que serveix com a tribut als herois d'una de les sagues més èpiques dels videojocs. Ja fa més d'un any que Microsoft va presentar el tràiler "cendres a les cendres", un vídeo que va servir per presentar la situació desesperada que vivia la humanitat, però un raig d'esperança encara brillava sobre l'esquadró Delta i la lleialtat dels "germans fins al final". Mesos després va arribar el tràiler de "Porcs de guerra", amb les imatges de Sera i l'aferrissada resistència de la humanitat. Ara és el torn de "Pols a la pols", el tràiler ambientat amb la cançó "Into dust" de Mazzy Star, i que ens mostra les imatges que resumeixen el pas de Marcus Fenix i els seus germans d'armes per aquests tres jocs, com si marqués el final d'una vida, mentre es preparen per afrontar la lluita final.

Desenvolupat perEpic Games, l'estudi creador de la franquíciaUnreal,Gears of War 3 sortirà a la venda elvint de setembre del 2011 com a conclusió del viatge de l'esquadró Delta per salvar el planeta i la humanitat, o morir en l'intent. Mentre no arribi el dia final, es poden seguir fent reserves en dues edicions diferents:Estàndard i Limitada, ja que l'edició Èpica ja està esgotada actualment.

Gears of War 3, l'espectacular conclusió d'una de les sagues més aclamades dels videojocs, ja ha superat el milió tres-centes mil reserves a tot el món, cosa que el converteix en el títol exclusiu de Xbox que s'ha reservat de forma més massiva en la història de la plataforma.

Per obtenir més informació sobre el joc es pot visitar la pàgina oficial de la sèrie.

Comenta-ho al fòrum

stats