Nou vídeo gameplay de Bioshock Infinite [E3]

1 min

Bioshock i Ken Levine s'han convertit en uns noms de prestigi. El primer per convertir-se en tota una revolució com a franquícia gràcies a l'ambientació, la història i la mecànica de joc que mesclava els poders que atorgaven les modificacions genètiques. El segon pel seu esplèndid treball en videojocs com Swat 4 o System Shock 2.

Durant la conferència de Sony durant la matinada d'avui, Ken Levine va pujar a l'escenari per confirmar que el seu nou projecte permetria el control mitjançant PlayStation Move. A més, va confirmar que hi hauria una edició especial en la que s'afegiria el primer videojoc de la franquícia, Bioshock.

Avui a la tarda s'ha publicat un tràiler en el que es mostren noves escenes ingame de Bioshock Infinite, principalment el moviment per la ciutat mentre utilitzem una espècie de garfi. També és fa especial èmfasi en la col·laboració entre el protagonista i Elisabeth que hauran de lluitar plegats per a poder descobrir que és el que mou i interessa tan als ciutadans per a voler capturar l'heroïna.

Comenta-ho al fòrum.

stats