NGP arribarà a finals d'any, confirmat per Sony

1 min

La sucursal de la companyia nipona a França ha confirmat que la nova consola portàtil, coneguda fins ara amb el nom "NGP", arribarà a finals d'any a Europa.

Aquesta confirmació per part de Sony ha transcendit alhora que s'han fet públics els resultats financers del darrer any a territori francès, en els quals s'ha anunciat que PlayStation 3 ja ha venut més de tres milions de consoles a França; la companyia espera vendre'n allà encara un milió més d'unitats abans de març del 2012. Pel que fa al possible impacte de la venda de la seva nova consola portàtil, la filial francesa de Sony treballa amb la previsió que NGP catapulti el volum de negoci fins als mil milions d'euros.

NGP oferirà una potència de maquinari molt superior al de la seva predecessora, tot indica que podria acostar-se, fins i tot, al un nivell tècnic similar de les consoles de saló. Per altra banda, incorporarà dos panells tàctils i dues palanques de control. Cal afegir que un bon grapat de les companyies més punteres del sector han començat a desenvolupar videojocs per a NGP, de moment ja ha transcendit que alguns dels jocs previstos per al nou dispositiu són Uncharted, Killzone i Metal Gear Solid. Desenvolupadores que fan ús dels motors gràfics més potents, com Crytek amb Cry Engine o Epic Games amb Unreal Engine, hi han començat a treballar, també, cosa que evidencia la potència del nou giny.

Comenta-ho al fòrum.

stats