Mortal Kombat Arcade Kollection ja és entre nosaltres

1 min

Warner Bros ha anunciat que Mortal Kombat Arcade Kollection ja està disponible per als serveis de descàrrega d'Xbox 360 i PlayStation 3. Per promocionar la seva sortida, entre Warner Bros, Other Ocean i Netherrealm Studios han presentat el tràiler de sortida d'aquesta col·lecció de jocs de Mortal Kombat, que inclou els tres primers jocs de la sèrie, Mortal Kombat, Mortal Kombat II i Ultimate Mortal Kombat 3.

Mortal Kombat Arcade Kollection ofereix als seguidors de la saga els tres primers jocs de la sèrie i la possibilitat de jugar en línia, rànquings dels millors jugadors, trofeus i assoliments, i l'oportunitat de jugar als jocs arcade originals. Desenvolupat per Other Ocean en col·laboració amb Netherrealm Studios, aquesta col·lecció reuneix per primera vegada els tres jocs en un sol paquet.

A un preu de 7,99 € a PSN o 800 punts Microsoft a Xbox 360, ha sortit avui mateix per a la consola de Microsoft, i demà serà el torn per la seva sortida al servei de descàrrega de PlayStation 3. La versió per a PC veurà la llum durant el mes de setembre.

Comenta-ho al fòrum

stats